miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Presenten la Ruta Gastronòmica de la Croqueta de l’Alcora

Es tracta d'una nova iniciativa per a dinamitzar la localitat durant el mes d'octubre impulsada per l'Associació d'Hostaleria i Turisme de l'Alcora.

Arranca una nova proposta gastronòmica a l’Alcora. El saló d’actes de les noves dependències municipals va acollir ahir la seua presentació. Es tracta de la I Ruta de la Croqueta, una iniciativa impulsada per l’Associació d’Hostaleria i Turimo de l’Alcora-HOSTURI’ALC, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat.

Es durà a terme tots els divendres del mes d’octubre a partir de les 19 hores. La regidora de Comerç, Hostaleria i Turisme, Ana Huguet, ha posat en valor aquesta iniciativa, que “servirà per a dinamitzar el sector hostaler local i constituirà una interessant opció d’oci i turisme”. De la mateixa manera, la primera tinent d’alcalde ha destacat la labor de HOSTURI’ALC, associació de recent creació.

Una total d’11 establiments de l’Alcora s’han unit a la ruta: El Arayero, La Galeria, Ateneu, Zinc Sabors, Racó del Mercat, La Gioconda, Sal i Pebre, Fonda El Xurret, Bar de Mou, Taverna de l’Adrianet i Zona Urbana. Cada local prepararà dos tipus diferents de croqueta, d’aquesta manera, acostaran al públic una gran varietat d’aquest deliciós mos.

Clòtxines i pimentons del piquillo, bolets, pernil, cecina i porro, bacallà i gambes, pollastre amb llet de coco i curri, tonyina amb alvocat, cua de bou, sobrasada, gamba roja i remolatxa, sèpia en la seua tinta, rovellons i foie, xoriço…són alguns dels ingredients amb els quals s’elaboraran i que donen compte de les moltes possibilitats que ofereix aquesta benvolguda creació culinària, que permet conjuminar tradició i alta cuina, i en el resultat de la qual sumen factors com la tècnica, el gust, el producte i l’originalitat de cada cuiner, entre altres.

S’ha establit un preu de 2 €, que inclou degustació de croqueta, acompanyada de cervesa o vi. Els participants que aconseguisquen el segell de quatre establiments diferents, podran votar per la seua croqueta favorita i participar en un sorteig.

Últimas noticias

Contenido relacionado