martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Comença el compte enrere per la ‘Crida’ de la Fira d’Onda

La Reina de les festes, Simona Slatinská i la seua Dama d'Honor, Elisabeth Brun seran les encarregades de marcar el començament a la setmana gran de les festes

Quan només falten tres dies per l’inici oficial de la setmana gran de les festes de la Fira d’Onda, amb la ‘Crida’ de la reina, sembla que tot el municipi ultima els detalls per una trobada que anualment convoca milers de visitants. I és que si són molts els aficionats taurins que gaudeixen de la intensa programació taurina preparada per estos dies, també són molts els qui s’apropen per gaudir de la resta d’activitats previstes i on tenen cabuda un ampli ventall d’ofertes lúdiques.

De moment, este dimecres, ja amb els cadafals preparats, la mirada està posada en el tret d’eixida oficial del divendres, en el qual la Reina de les festes, Simona Slatinská i la seua Dama d’Honor, Elisabeth Brun seran les encarregades de marcar el començament a la setmana gran de les festes d’Onda, que es desenvoluparan fins al diumenge 27 d’octubre, i en la qual s’esperen milers de visitants, en concret per als tancaments es preveu uns deu mil turistes.

Durant estos dies, els ondenses veneren als seus tres patrons: l’Esperança, Sant Roc i El Salvador. Pel que fa a la programació prevista, La Fira 2019 ofereix activitats per a totes les edats. Des de tancaments taurins del 24 al 26 d’octubre, bous embolats i els tradicionals ‘Bous al carrer’, fins a activitats infantils, cercaviles de Fira i concurs de paelles.

És una setmana repleta de tradicions, com és el cas de la processó del diumenge 20 d’octubre en honor als tres patrons de la ciutat i també de molta diversió.

L’alcaldessa d’OndaCarmina Ballester destaca de la Fira: “En arribar octubre afloren els sentiments d’orgull pel nostre poble i per la nostra cultura, tradició i identitat. El valor de germanor es fa latent en la nostra gent i es reviuen records dels nostres avantpassats, a qui tant els devem”.

Últimas noticias

Contenido relacionado