viernes, 14 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Premien a Castelló per la reestructuració de les línies de bus i l’accessibilitat de les parades

La Conselleria de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat ha premiat a l’Ajuntament de Castelló en la IV edició dels Premis de la Setmana de la Mobilitat 2019 de la Comunitat.

El regidor de Mobilitat Sostenible, Jorge Ribes, ha recollit hui el premi, el segon de la categoria de municipis de més de 50.000 habitants. El conseller Arcadi España ha entregat la distinció, que premia la reestructuració de línies de bus i la millora de l’accessibilitat en les parades d’autobusos dutes a terme a Castelló.

«Aquest segon premi autonòmic és un reconeixement a la clara i evident aposta de l’Ajuntament de Castelló per una ciutat cada vegada més accessible i sostenible en l’àmbit de la mobilitat», ha explicat el regidor.

Respecte a la reestructuració de les línies de bus, cal destacar, entre altres, actuacions com la millora de la freqüència de pas de tres línies estratègiques que connecten l’Hospital General, la Universitat Jaume I, la Comissaria de la Policia Nacional i el pavelló Ciutat de Castelló.

L’altre projecte premiat, ja executat, fa referència a les plataformes semipermanents que milloren l’accessibilitat i la seguretat viària sense comprometre definitivament l’ús de la calçada. La proposta finançada dins de l’estratègia EDUSI ha suposat la inversió de 290.012,88 euros en l’adaptació de 17 parades d’autobús urbà, entre les quals s’inclouen una en l’avinguda Germans Bou, una altra en l’avinguda Quevedo; el carrer Joaquín Costa; avinguda del Mar; Sant Roque, Columbretes i avinguda Borriana.

Últimas noticias

Contenido relacionado