miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

El PP de Castelló (PPCS) reclama el Fons de Cooperació

Barrachina: "La mala gestió del PSOE provoca una greu asfíxia als ajuntaments de la província".

El PPCS denuncia que la Genaralitat encara no ha pagat el Fons de Cooperació. Malgrat anunciar un gran pla per als ajuntaments l’any passat i, fins i tot garantir en les seues bases que s’havia de pagar en el primer semestre de l’any, el PPCS reclama que ja en l’últim trimestre de 2019, la Generalitat no ha pagat els 4 milions promesos.

Una situació que ja supera els 30 milions d’euros als ajuntaments de la província. Una situació que ha denunciat hui el president del PPCSMiguel Barrachina, durant la celebració d’una trobada a la comarca de Sant Mateu, en la localitat de Traiguera.

Durant la trobada, Barrachina declarava que “A més del Fons de Cooperació, encara es deu el 100% del Fons contra la Despoblació als ajuntaments de Castelló, la qual cosa evidencia que de moment, tots els anuncis que realitzen queden molt bé en premsa però després no s’executen”.

En el cas de la província de Castelló, el Fons contra la Despoblació ascendia a 1,3 milions d’euros i fins i tot en les bases es contemplava que es pagaria en els sis primers mesos de l’any. Però no ha sigut així, la qual cosa, segons el president del PPCS,”evidencia la mala gestió de l’esquerra dels recursos públics”.

El PPCS també ha advertit que el deute amb els ajuntaments supera ja els 30 milions d’euros, cosa que està afectant, sobretot, als municipis xicotets, ja que comprometen els pressupostos municipals.

Últimas noticias

Contenido relacionado