lunes, 22 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

El PP de l’Alcora inicia una recollida de signatures per a suspendre la pujada de l’IBI

El Partit Popular acusa el PSPV de multiplicar les despeses per a pujar-se els sous.

El Partit Popular de l’Alcora iniciarà una recollida de signatures per a oposar-se a la pujada de l’Impost de Béns immobles (IBI) aprovada pel PSPV. La iniciativa part del Grup Municipal després d'”haver rebut un devessall de queixes i consultes sobre aquest particular”. “Desitgem que aqueix malestar arribe a l’alcaldia perquè qui ha decidit imposar aquesta despesa extra a les famílies pose fre a la mesura”.

Vicente Mateo, regidor i portaveu del Grup Municipal del PP a l’Alcora, ha animat a la població a sumar-se a la proposta. “Tots els que desitgen participar en aquesta iniciativa ciutadana poden fer-ho signant en les fulles que hem habilitat per a tal fi”. El PP atendrà les visites dels veïns en el seu despatx de l’Ajuntament de l’Alcora i també “poden contactar amb nosaltres a través del telèfon que es mostra en l’oficina o en la mateixa seu del Partit Popular”.

La intenció, ha assenyalat Mateo, és ampliar a altres punts del municipi la recollida de suports. “Desitgem que aquestes protestes que ens han fet arribar els ciutadans es traduïsquen en queixes que arriben a un PSPV que va decidir a l’estiu pujar-se el sou i ara ens puja els impostos per a poder finançar les nòmines”.

L’acord adoptat en ple per Samuel Falomir es troba en aquests moments en període d’exposició pública per a recollir les al·legacions. A aquest termini legal que conclourà el mes vinent de novembre se suma ara la iniciativa del PP que pretén donar suport a les al·legacions que es presenten amb una resposta ciutadana.

Últimas noticias

Contenido relacionado