lunes, 22 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

“Les penyes” de Benicàssim, protagonistes de Sant Tomàs

La jornada d'este divendres, amb el dinar de germanor, les disfresses i l'orquestra de la nit és una de les més esperades pels joves del municipi

Benicàssim encara ja la recta final de les festes en honor a Sant Tomás de Villanueva i la jornada d’este divendres és una de les més esperades pels joves del municipi: el dia de les Penyes. Com ha explicat el regidor de Festes, Arturo Martí, “el dia de hui està dirigit a les penyes del municipi però és un dia de tots i gaudirem tots”.

Així, la jornada festiva ha començat amb un cercavila pels principals carrers del nucli urbà les quals s’han omplit de música i molt bon ambient. Després d’això, el recinte de festes ha sigut el punt de trobada de les penyes els qui han compartit taula en el tradicional menjar de germanor on han pogut degustar un bon plat de la paella que s’ha elaborat per als grups.

A la vesprada, la festa es trasllada al recinte taurí on els joves participaran en un dels actes més divertits dins del programa de festes: El Gran Prix.

L’espectacle comença a les 18 hores i les penyes participants intentaran sortejar a les vaques, mantindre l’equilibri i saltar obstacles amb l’objectiu de no caure eliminats. A la divertida jornada no faltaran la reina infantil, Marina Pauner, i la seua cort d’honor.

Arribada la nit, les penyes canviaran les samarretes i els vaquers per les seues millors disfresses i acudiran al recinte firal per a gaudir del ball de disfresses amb l’actuació de l’orquestra Centauro, “una orquestra que va ser demandada per les penyes”, ha afegit Arturo Martí.

Recordar que les penyes també estaran presents en el programa festiu de demà amb la seua participació en la primera carrera de Autos Locos.

Últimas noticias

Contenido relacionado