miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Peníscola presenta les pròximes activitats de “Escape Room”

Esta activitat consisteix en una sèrie de proves, puzles i enigmes que els participants han de solucionar per a superar el joc.

La Regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Peníscola ha presentat les noves activitats de “Escape Room” programades per als pròxims dies.

Esta activitat consisteix en una sèrie de proves, puzles i enigmes que els participants han de solucionar per a superar el joc.

La regidora Raquel París ha explicat que en esta segona edició la interacció dels participants al Casc Antic serà primordial. L’activitat és una de les moltes ideades per a desestacionalitzar el turisme i ja en l’edició de l’any passat Peníscola de Cine era el punt central.

Des de l’organització indiquen que la inscripció serà possible abans del mateix inici de l’esdeveniment.

Per la seua part l’alcalde Andrés Martínez ha recalcat que les activitats previstes per als caps de setmana, ponts i festius estan pensades per a desestacionalitzar el turisme. També ha informat que en els mesos de juliol i agost les oficines d’Informació i Turisme han atés més de 45.000 consultes, després ha recalcat que la promoció comença tractant bé a la gent i que s’estan fent grans esforços per a captar el turisme en temporada baixa.

Últimas noticias

Contenido relacionado