lunes, 22 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Peníscola presenta la VIII edició del Cicle Indoor

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Peníscola, al costat de l’Associació Cicle Indoor de la localitat, ha presentat este matí la huitena edició de l’esdeveniment esportiu vinculat a esta disciplina que es desenvolupa en el Passeig Marítim, amb gran expectació.

El VIII Cicle Indoor Ciutat de Peníscola tindrà lloc el pròxim 31 d’agost i constarà de sis hores de classe impartides per monitors professionals. Un any més, l’esdeveniment comptarà amb un alt nivell de participació, perquè ja s’han superat els dos-cents inscrits, segons ha confirmat l’organització, destacant que les inscripcions es van esgotar al cap de poques hores d’obrir el termini.

Les classes es realitzaran d’11.00 h a 13.00 h i de 17.00 h a 20.00 h i les acreditacions dels participants es recolliran a partir de les 10.00 h. A més de tractar-se d’una cita esportiva ja consolidada, el Cicle Indoor té caràcter solidari, perquè col·labora amb l’Associació Polseres
Candela, la qual ha elaborat un disseny especial de polseres per a l’ocasió amb els colors corporatius.

“Estem parlant d’una activitat esportiva que combina un escenari d’excepció, una organització de 10 i un gran interés i seguiment per part de la ciutadania, factors que han afavorit al fet que es tracte d’una cita consolidada, per la qual cosa vull felicitar el Cicle Indoor i a tots els seus participants” ha explicat l’alcalde, Andrés Martínez.

Un altre dels punts destacats per part de l’Associació ha sigut la dimensió nacional de l’esdeveniment. “Comptem amb inscripcions que arriben des d’Andalusia, Astúries, Castella i Lleó, a més de tots aquells procedents de la Comunitat Valenciana i de municipis veïns”, ha subratllat un dels membres de l’organització, Julián Tejedor.

Per part seua, la responsable de l’àrea d’Esports del consistori, Dol Bayarri, també ha volgut agrair la labor que realitza l’Associació Cicle Indoor i la participació en l’esdeveniment de Polseres Candela. “Es tracta d’un esport amé, divertit i de poc impacte que, any rere any, aconsegueix xifres de rècord en inscripcions”.

Durant la presentació, representants de Polseres Candela han rebut del Cicle Indoor el xec de l’aportació econòmica per a la investigació del càncer infantil, fruit de la col·laboració en l’esdeveniment del passat any, per import de més de 2500 euros, per a visibilitzar el compromís de l’esdeveniment amb l’associació sense ànim de lucre i la continuïtat de la mateixa en esta edició.

Últimas noticias

Contenido relacionado