martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Peníscola celebrarà el Ball de Gala de les seues festes al Parc d’Artilleria, dins del recinte monumental

La Proclamació de la Reina i Cort d'Honor de les Festes Patronals, que tindrà lloc dissabte que ve dia 7 de setembre, no podrà comptar amb la celebració del Ball de Gala al Castell, després del solemne acte d'imposició de les bandes a la nova Reina i Cort

Peníscola afronta els preparatius de les seues festes amb canvis en el primer dia de festejos, la Proclamació de la Reina i Cort d’Honor de les Festes Patronals, que tindrà lloc dissabte que ve dia 7 de setembre, no podrà comptar amb la celebració del Ball de Gala al Castell, després del solemne acte d’imposició de les bandes a la nova Reina i Cort.

La Diputació provincial, gestora del monument, ha comunicat a l’Ajuntament la prohibició de celebrar aquest tipus d’acte, a la vista d’un informe tècnic que el desaconsella. Sí s’ha autoritzat, des de la institució provincial al consistori, la celebració de l’acte de proclamació al Parc d’Artilleria, dins del recinte monumental, com és habitual en els pròxims anys.

“Després de conéixer les novetats, ens vam posar a treballar per a coordinar la logística del canvi d’ubicació del ball de gala, que – havent remenat totes les opcions possibles – se celebrarà en la carpa de festes” ha informat el propi regidor de l’àrea de festes a l’Ajuntament, Ramón Simó, decisió consensuada amb la futura Cort d’Honor.

“Agraïm a la Diputació que ens permeta continuar celebrant la proclamació al Parc d’Artilleria, és un acte molt emblemàtic i volgut per totes i tots, així com els 20 anys de celebració del ball de gala en l’entorn meravellós del Castell” ha ampliat l’edil, recordant que aquest ball es va recuperar durant el primer mandat en el qual Andrés Martínez va ser investit alcalde de la ciutat, amb Rafael Suescun com a edil de festes. “Han sigut anys molt especials, però ara les circumstàncies han canviat, el criteri és diferent i hem d’adaptar-nos, així prepararem un fantàstic ball en el Parador de Festes, al costat del port pesquer”, hi ha conclòs.

Últimas noticias

Contenido relacionado