martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Peníscola celebra l’ofrena floral a la Mare de Déu de l’Ermitana

Peníscola celebra hui el Dia de la seua Patrona, la Mare de Déu de l'Ermitana.

Peníscola celebra hui el Dia de la seua Patrona, la Mare de Déu de l’Ermitana. Després de la concentració en la Plaça de l’Ajuntament, aquest matí, els veïns i veïnes de la ciutat han participat en el cercaviles fins al Ermitori, on s’ha dut a terme l’ofrena de flors. En ella han participat la Reina i la seua Cort d’Honor, el Mantenidor Paco Vizcarro, autoritats locals i multitud de veïns i veïnes.

Aquesta vesprada tindrà lloc l’últim dia del novenario en honor a la Mare de Déu de l’Ermitana i la processó pels carrers del barri antic. De tornada al Santuari, en la Plaça de la Mare de Déu, se celebrarà el cant de la Salve i la solta de coloms a càrrec del Club Colombófilo de Benicarló.

En finalitzar, la Plaça d’Armes acollirà la segona actuació de les tradicionals Danses, amb la participació de “dansants”, “llauradores”, “cavallets”, “gitanetes”, “peregrines” i la representació de la segona part de dansa batalla de “moros i cristians”, al costat del Castell. Un fermall d’or ple d’emoció i tradició que serà coronat amb el tret de pirotècnia.

Últimas noticias

Contenido relacionado