martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Peníscola celebra el día del turista amb dolços i moscatell

La Reina de les Festes, Leticia Gaseni, i la seua Cort d’Honor han repartit aquest matí els típics pastissets i moscatell, amb motiu de la celebració del Dia del Turista, dins de la programació de les Festes Patronals en honor a la Verge d’Ermitana.

En el repartiment han participat també els components de la Comissió de les Festes, l’alcalde, Andrés Martínez, i part de la Corporació Municipal. A conseqüència de la pluja, enguany la degustació d’aquests dos dolços típics del municipi ha tingut lloc en l’edifici Sociocultural, on han acudit centenars de visitants procedents de diversos llocs del
territori nacional.

Aquesta activitat gratuïta és ja tradicional dins del calendari del mes de setembre en la qual s’homenatja a tots els turistes que trien el municipi com a destinació de les seues vacances, especialment al setembre, per a compartir amb els veïns i veïnes les seues festes grans.

La regidora de Turisme, Raquel París, ha destacat “l’important que resulten aquestes
Festes Patronals declarades d’Interés Turístic Nacional per a allargar la temporada turística estival”, apreciació que avalen les xifres d’ocupació registrades durant els festejos, especialment en els caps de setmana, en els quals s’ha fregat el 100% d’ocupació.

Últimas noticias

Contenido relacionado