martes, 25 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

La Diputació porta al ‘Padre Angel’ a Castelló en una xarrada oberta

L'acte tindrà lloc a les 19.00 al Saló de Recepcions del Palau de la Diputació amb el patrocini de la Fundació Caixa Castelló. L'entrada serà gratuïta i l'aforament és limitat.

Antonio García Rodríguez, més conegut com el ‘padre Ángel’, participarà este dimarts 15 s’octubre a Castelló en el cicle de xarrades en profunditat ‘En primera persona’, que tindrà lloc, a partir de les 19 hores, al Saló de Recepcions del Palau de la Diputació amb el patrocini de la Fundació Caixa Castelló.

La participació del ‘padre Ángel’ està cridada a ser una de les més concorregudes de l’actual edició de ‘En primera persona’ pel gran pes mediàtic que ha anat guanyant el carismàtic sacerdot des que isquera a la llum el seu compromís per a ajudar els més necessitats i per a combatre l’exclusió social. De fet, és ben coneguda la seua tasca com a retor de l’església de Sant Anton de Madrid, de la qual té obertes les portes del temple les 24 hores del dia perquè ningú no es quede sense sostre, mentre que el 2016 va obrir el restaurant ‘Robin Hood’ que ofereix menjar a les persones més desafavorides de forma gratuïta a partir de les 19 hores.

L’entrada serà gratuïta i l’aforament és limitat.

Últimas noticias

Contenido relacionado