martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Pablo Casado visita Porcelanosa a Vila-real per a conèixer el sector ceràmic de la província

Casado: “Volem que el sector ceràmic puga reforçar-se posat que ja està notant la desacceleració”.

El president nacional del PP, Pablo Casado, ha tornat a apostar per visitar Castelló i la Comunitat Valenciana. El líder nacional ha volgut conéixer de primera mà al sector ceràmic, peça fonamental de l’economia provincial, i ha visitat les instal·lacions de Porcelanosa a Vila-real.

El president del PP ha pogut conéixer en persona el funcionament d’una de les empreses més importants de la província.

Pablo Casado ha estat acompanyat en la seua visita a Porcelanosa pel president provincial de Castelló, Miguel Barrachina, la presidenta regional, Isabel Bonig, el president del PP de Vila-real, Héctor Folgado, així com els candidats nacionals Óscar Clavell i Salomé Pradas i el senador territorial, Alberto Fabra.

Pablo Casado, a més, ha volgut hui mostrar que “si el PP gana el pròxim 10 de novembre, des del Govern es realitzarà una forta aposta per la formació com a clau per a millorar Espanya i el futur”.

A més Casado, “advoca per facilitar la labor dels empresaris i que la indústria de la ceràmica tinga una major potenciació afavorint l’abaratiment de l’energia, la flexibilitat laboral i facilitar la política burocràtica”.

Per altra banda, el President del PP, ha destacat “l’impuls donat pel Govern del PP al Corredor Mediterrani executant 14 mil dels 23 mil milions pressupostats i ha advertit que quan siga president del Govern, el Corredor comptarà amb el meu suport”.

Casado ha mostrat el seu compromís a la província, ja que “volem fer que la indústria ceràmica es potencie”, ja que malgrat que les seues vendes està detectant certa desacceleració “i necessitem abaratir el cost de l’energia, mantenir una flexibilitat laboral que permeta la contractació, necessitem un sistema d’educació que s’ocupe de la Formació Dual, de les matèries electròniques”.

Es tracta d’apostar per “una política fiscal competitiva i volem suprimir per Llei l’impost de Successions i Donacions, volem baixar l’IRPF per sota del 40% i volem abaixar l’impost de societats per sota del 20%”, ha finalitzat.

Últimas noticias

Contenido relacionado