martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Pablo Casado ‘passa’ per Castelló este dimecres en una visita a Porcelanosa

La presidenta del PP a la Comunitat valenciana, Isabel Bonig, acompanya el candidat nacional en esta visita, en la mateixa jornada on també ha de fer parada en Terol i Conca

Mentre tots els partits polítics i els seus analistes posen cura en el millor ‘mapeo‘ i estratègia política per ‘administrar’ les aparicions dels seus líders en els llocs on poden traure més rendibilitat electoral el pròxim 10 de novembre, de vegades apareixen a l’agenda visites polític-empresarials que tracten d’unir en poques hores diferents compromisos i busquen fer acte de presència davant determinats sectors sense que això supose aparicions massives o preguntes incòmodes de mitjans de comunicació. Podria ser el cas de la visita de Pablo Casado d’este dimarts a Vila-real que anunciara fa 24 hores Isabel Bonig, destacant que Casdo, visitaris “dos vegades, la Comunitat Valenciana”, ja que el proper acte el tindrà este cap de setmana a Alacant.

En concret, este dimarts, és el torn d’una de les empreses més potents en quant a sector productiu. A les 12:30 té prevista una visita, junt a la presidenta del Partit Popular a la Comunitat Valenciana, Isabel Bonig, a les instal·lacions de Porcelanosa on es preveu que tinga una intervenció en la seu del grup ceràmic. A continuació es desplaçarà a unes altres dues parades, Terol i Conca, tal com ha informat el gabinet de premsa del PP.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado