miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Pablo Casado assistirà a l’Entrada de Cavalls de Segorbe

Així mateix, el president nacional assistirà a la tarda a la Vall d'Uixó per a inaugurar la seu dels populars de la localitat.

El president nacional del Partido Popular, Pablo Casado, assistirà aquest divendres, 13 de setembre, a l’emblemàtica festa de l’Entrada de Toros i Cavalls de Segorbe, acceptant la invitació realitzada pel president provincial del PPCS, Miguel Barrachina, perquè conegui un dels símbols de la província de Castelló.

No en va, la festa de l’Entrada de Toros i Cavalls de Sogorb és Festa d’Interès Turístic Internacional i es distingeix per ser l’única carrera de toros en la qual no hi ha barreres i els animals van flanquejats per cavalls. A més, després de gaudir de l’entrada, el president nacional mantindrà una trobada amb afiliats de la província a la Vall d’Uixó.

El president del PPCS, Miguel Barrachina, ha destacat que la província de Castelló és la que més actes taurins celebra de tota la Comunitat Valenciana “i el PP és l’únic partit que defensa els actes taurins i les tradicions de la província”.

La presència de Pablo Casado en l’Entrada de Toros i Cavalls de Segorbe suposa un suport explícit del PP a les tradicions de la província de Castelló enfront de “els quals volen prohibir i volen enfrontar a la societat”.

Així mateix, el president nacional assistirà a la tarda a la Vall d’Uixó per a inaugurar la seu dels populars de la localitat.

Últimas noticias

Contenido relacionado