martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Óscar Clavell i Salomé Pradas encapçalen la llista del PP de Castelló

El Partit Popular de Castelló ha presentat hui un projecte nacional per a “reforçar el seu defensa de la província”. Una candidatura per a les pròximes eleccions del 10 de novembre que vertebra la província de nord a sud.

D’esta forma, la llista per al Congrés l’encapçala Óscar Clavell en el número u seguit de Lluis Gandia (Vinaròs), Paz Aledón (Castelló), Nieves Eugenio (Benicarló) i Susana Ferreres (Xert). La llista al Congrés es completa amb Jaime Manuel Martínez (Useres), Carlos Leoncio del Rio (Torás) i Patricia Gracia (Castelló).

La llista del PPCS per al Senat compta amb Salomé Pradas (Castelló) com a número u i compta amb Jaume Llorens (Vila-real) i Marta Barelles (Almenara) com a suplents; el segon candidat al Senat és Vicente Martínez (Xilxes) amb José María Andrés (Moncofa) i Asun Queralt (Benlloc) com a suplents i la tercera representant per a la Cambra Alta és Inma Yáñez (Nules) amb César Durà (Vila-real) i Encarna Gimeno (Onda).

El president del PPCS, Miguel Barrachina, ha advertit hui que “les candidatures del Partit Popular són les que millor defensaran a Castelló”, ja que hi ha representació des del nord al sud de la província i suposa “una aposta renovada, guanyadora i centrada en la defensa dels interessos generals de Castelló”.

Barrachina ha assenyalat que “els candidats del PP són els que aconseguiran amb el seu treball desbloquejar a la província” i el faran “des del coneixement real de la província, des del municipalisme i en defensa de les necessitats que té Castelló”. Això és: apostar per mesures econòmiques que permeten tornar a “crear ocupació i desbloquejar les infraestructures fonamentals per a Castelló”.

“La candidatura del PPCS i l’aposta de Pablo Casado permetran que esta província torne a recuperar la creació d’oportunitats, la llibertat i la senda del creixement”, ha assenyalat Miguel Barrachina.

Últimas noticias

Contenido relacionado