domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Onda subvenciona la rehabilitació de 49 habitatges de més de 15 anys d’antiguitat

López: "Oferir ajudes econòmiques per a rehabilitar aquestes cases és garantia de seguretat i benestar social per als nostres veïns"

El consistori ha oferit ajudes econòmiques per a la rehabilitació de 49 immobles entre cases particulars, hotels i residències que compten amb més de 15 anys d’antiguitat. Els edificis que han quedat exempts d’aquesta subvenció són les oficines, edificis públics, garatges o trasters. També, han quedat excloses les partides de mobiliari de cuina, decoració, reforma de piscines i construcció de paellers.

Aquest projecte d’ajudes econòmiques es va aprovar en 2015 i les convocatòries s’han anat renovant fins ara. L’última es va obrir el 20 de febrer i va finalitzar el dilluns 26 de setembre donant continuïtat a ‘Onda Bonica’, un projecte per a mantindre la ciutat més neta millorant l’accessibilitat i comptant amb la participació i suggeriments de tots els onders.

El tinent d’alcalde de l’Àrea d’Ordenació del Territori i Habitatge, Juan López, ha destacat que les ajudes econòmiques són: “garantia de seguretat i benestar social per als nostres veïns”. López afig: “en ser casa antiga el nostre deure és controlar que estan en bon estat perquè no supose un perill i fer d’Onda una ciutat atractiva visualment”.

Durant aquest període, el consistori ha invertit 171.000 euros a rehabilitar i conservar els habitatges i edificis residencials sol·licitats pels veïns del municipi. Si l’habitatge és individual, es va oferir un import de 4.00 euros, per contra, si és una residència múltiple, s’ajudava amb 5.000 euros. Es va presentar una subvenció del 15% per emprar material ceràmic.

Últimas noticias

Contenido relacionado