miércoles, 17 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Onda posa en marxa les obres de reforma de la piscina coberta i el gimnàs

Es realitzen obres d'urgència en les dues piscines i gimnàs durant el mes d'agost.

L’Ajuntament d’Onda ha començat aquesta setmana les obres d’urgència, tant en la piscina coberta gran i xicoteta, com en les infraestructures esportives confrontants. Aquesta millora de les instal·lacions es realitzarà durant el mes d’agost, més endavant es farà una reforma integral de tots dos espais.

El regidor de l’Àrea d’Esports, José Vicente Iserte, ha indicat que “els veïns es mereixen unes instal·lacions esportives de qualitat, s’estan realitzant obres d’urgència en les dues piscines cobertes i en el gimnàs per a més endavant fer una reforma integral”.

Així mateix, les obres de reforma que s’estan duent a terme comporten la substitució de peces trencades en el gimnàs i les escales, remodelació dels vestuaris, així com el sòl de les dues piscines i parets. A més, es repararà la canaleta de la piscina gran. Quant a la piscina xicoteta es rejuntará el got i es netejarà.

En el corredor es repararà la fugida d’aigua i s’alçaran les claraboies, marcs de ferro i parets laterals. Una altra de les obres serà la reparació dels embornals de totes dues piscines així com el pot simfònic. I finalment, es pintarà la zona de la porta d’accés al gimnàs i la del soterrani.

Últimas noticias

Contenido relacionado