miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Onda millora el Pla de transparència ampliant les dades obertes per a consulta ciutadana

Presenta el projecte 'Ajuntament Obert II' per a reforçar la rendició de comptes i la col·laboració.

El consistori contínua treballant en el seu pla de transparència amb els veïns d’Onda, i presenta el projecte ‘Ajuntament Obert II’ amb l’objectiu de reforçar el seu compromís de rendició de comptes, transparència i col·laboració amb els veïns.

“La nostra obligació amb els ondenses és traslladar la transparència real a través de les noves tecnologies de la comunicació i informació per a convertir-nos en una administració més pròxima, i aconseguir una cooperació estreta amb els ondenses”, ha especificat, Vicent Bou, regidor de l’Àrea de Joventut, Innovació i Biblioteques.

El consistori posa a la disposició de l’usuari informació d’interés a la qual s’accedeix pel Portal de Transparència. Un exemple d’això són els ‘dades obertes’, dels quals Bou destaca que “és necessari fer pública aquesta informació de manera que els ciutadans i les organitzacions puguen utilitzar-les”.

En el Portal de Transparència trobaràs diferents àrees: informació de rellevància jurídica i patrimonial, un llistat dels càrrecs electes que exerceixen la màxima responsabilitat de les entitats, informació econòmica i d’altra banda, mediambiental; serveis i procediments a seguir com a ajuntament obert al ciutadà i temes de contractació i subvencions que executa el consistori.

El projecte ‘Ajuntament Obert II’ està finançat amb 5.000 euros per la Generalitat Valenciana amb l’objectiu que el Govern d’Onda continue promovent les accions de transparència d’una forma eficaç i útil per als veïns.

Últimas noticias

Contenido relacionado