martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Onda millora el pioner servei de cita prèvia per a facilitar la comunicació ciutadana

L'equip de govern advoca per la transparència i habilita un ampli horari diari per a resoldre les qüestions dels ondenses.

L’Ajuntament d’Onda està treballant a millorar el pioner servei de cita prèvia online per a facilitar la comunicació ciutadana, ja que s’ampliarà l’horari, en dies i hores, en els quals cada regidor podrà rebre a veïns.

Amb aquest sistema, cada ondense pot sol·licitar cita amb el regidor o l’alcaldessa des de casa a través de la plataforma, podent triar entre el dia i les hores designades per a rebre visites de cada membre de l’equip de govern. Es tracta d’una innovadora iniciativa de govern obert i participació ciutadana que Onda va habilitar de forma pionera a la província i ara s’ha millorat.

Hui dia els ciutadans ja poden accedir a la web municipal www.onda.es i, dins de l’apartat Govern Obert, clickar en el botó’cita prèvia’. Una vegada en l’aplicació, només cal triar el regidor amb qui desitgen reunir-se i triar el dia i les hores lliures. A manera de prova s’ha habilitat l’agenda del regidor d’Hisenda, Salvador Aguilella, i durant les pròximes setmanes s’aniran obrint, gradualment, la de la resta d’edils i de la pròpia alcaldessa.

“Amb aquesta eina, ara millorada, facilitem l’accés dels veïns amb els regidors a través d’un click, oferint una alternativa més àgil i directa al procediment habitual via telèfon, mail o presencial. Continuem treballant en el nostre compromís per la transparència i la proximitat amb els ondenses”, ha emfatitzat Vicent Bou, regidor de Joventut, Innovació i Biblioteques.

Portal de Govern Obert

Aquesta nova aplicació se suma a les eines i utilitats que ofereix el portal de govern obert municipal, des d’on els ciutadans poden accedir als comptes municipals, informació sobre contractació pública, normativa, informació econòmica, indicadors de transparència o accedir al portal de participació ciutadana des d’on es pot aportar idees i consultar els projectes municipals en vigor.

Últimas noticias

Contenido relacionado