martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Onda instal·larà un nou parquet en el Pavelló Municipal

Les fortes pluges del passat mes de setembre van provocar inundacions en aquestes instal·lacions esportives i van destrossar la fusta del sòl.

L’Ajuntament d’Onda invertirà 110.000 € per a instal·lar un nou parquet en el Pavelló Municipal i reparar les deficiències estructurals que van provocar les inundacions del passat mes de setembre.

El regidor d’Esports, Jovi Iserte, ha explicat que “s’ha intentat salvar el parquet per a no perjudicar els esportistes que utilitzen les instal·lacions, però ha sigut impossible, el sòl existent amb el pas dels anys ja estava en molt mal estat i cada dia apareixien més zones danyades per les inundacions”.

En els pròxims dies es procedirà a arrancar el vell parquet instal·lat i a realitzar obres de manteniment en l’edifici per a evitar que es produïsquen noves inundacions. A més, en el Ple d’aquesta setmana s’aprova una modificació pressupostària que permetrà realitzar la licitació per a instal·lar un sòl de molt bona qualitat que “desitge que complisca les expectatives dels clubs i esportistes que habitualment utilitzen aquest pavelló”, ha dit el regidor.

Iserte ha destacat que, davant aquest imprevist, “hem informat i consensuat amb els clubs que utilitzen les instal·lacions les actuacions a realitzar. L’equip de govern volem oferir les millors instal·lacions esportives als veïns d’Onda, i per això realitzarem de manera immediata una inversió de 110.000 € per a instal·lar un parquet de molt bona qualitat i reparar les deficiències de l’edifici”. Encara que lamenta que “en els últims anys hauria d’haver-se invertit per a realitzar un millor manteniment de l’edifici i haver evitat les inundacions”.

Amb esta inversió es millorarà significativament aquesta instal·lació esportiva, ja que en dues o tres de mesos es podrà practicar esport “amb més facilitat i més seguretat”. Iserte ha ressaltat que aquesta actuació és “una necessitat que no ha pogut programar-se” i ha agraït “la generositat dels clubs i esportistes ondenses que durant aquestes setmanes han de concentrar tota l’activitat en el Pavelló Víctor Cabedo”.

Últimas noticias

Contenido relacionado