martes, 21 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Onda inicia el dilluns el servei d’autobús a l’UJI per a més de 100 estudiants

L’Ajuntament d’Onda inicia el dilluns 9 de setembre, el servei d’autobús gratuït a l’UJI per a 108 estudiants, coincidint amb el començament del curs lectiu en les universitats de la Comunitat Valenciana.

Els universitaris que es beneficiaran d’aquest servei gratuït i directe d’autobús han de mostrar en pujar al bus el seu Carnet Municipal de l’Alumnat perquè els siga totalment gratuït el viatge. Fins al 31 d’octubre es podrà sol·licitar aquest carnet, donant temps als estudiants perquè es puguen beneficiar del servei.

El conveni de col·laboració entre l’actual consistori i la companyia local d’autobusos Furió es va aprovar el 2 de setembre en la Junta de Govern Local per a garantir aquest servei als estudiants onders, tant els que baixen a l’UJI com els que cursen Formació Professional o els que vagen a instituts de Vila-real o Castelló.

El regidor de l’Àrea de Joventut, Innovació i Biblioteques, Vicent Bou, explica que amb aquest servei: “el govern actual aposta pels joves d’Onda per a augmentar les seues oportunitats formatives i facilitar que visquen a la ciutat”. També,“es redueix el temps que utilitzen els estudiants per a arribar a la universitat i es crea un servei còmode i eficient”, ressalta Bou.

Horaris servei gratuït amb Carnet Municipal de l’Alumnat

– De dilluns a divendres es mantindrà la línia d’autobús directe d’Onda a l’UJI, a les 7.30 hores.

– I s’amplien dues noves línies, la de les 14.15 hores, que anirà d’Onda a l’UJI, i a les 14.55 hores que serà el bus de retorn de la universitat cap a Onda.

Últimas noticias

Contenido relacionado