lunes, 22 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Onda contracta a 29 joves a través del Programa EMPUJU i EMCUJU

Este projecte que incentiva la contractació de joves menors de 30 anys està subvencionat per ‘l'Espai Labora’ i la Conselleria.

L’ajuntament d’Onda aposta per promoure el talent jove i contracta a 29 persones entre 16 i 30 anys inscrites en el Programa EMPUJU i ENCUJU dins del marc del Sistema Nacional de Garantia Juvenil 2019-2020.

En la reunió informativa d’este matí s’ha convocat als 29 joves inscrits en el marc de garantia juvenil per a informar-los de la seua selecció per als llocs demandats i dotar-los de tota la documentació necessària a emplenar per a la seua incorporació el pròxim 1 d’octubre a les 8.30 del matí.

“Donem l’oportunitat als joves d’accedir a una primera presa de contacte laboral sense necessitat que abandonen Onda i així fomentem l’ocupació local”, ha ressaltat, Elena Albalat, regidor de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana.

Este projecte ofereix als joves amb qualificació o sense ella, un contracte en pràctiques anual. El programa EMCUJU per a joves qualificats cobrirà les següents places: tècnic en educació infantil, informador turístic, tècnic mitjà en comerç, administració i finances, treball social i comunicador audiovisual.

Mentre que el programa EMPUJU engloba a 16 joves que no tenen qualificació específica, i que s’ocuparan de funcions com a tasques de neteja i condicionament d’espais urbans i rústics, així com serveis de consergeria.

El pla incentiva la contractació de joves i està subvencionat per ‘l’Espai Labora Onda’ i la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball.

Últimas noticias

Contenido relacionado