miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Onda confirma als col·legis la posada en marxa de la Infermera Escolar

L'Ajuntament d'Onda ha confirmat al Consell Escolar de la ciutat que el pròxim 18 de novembre arrancarà el projecte d'Infermera Escolar.

L’Ajuntament d’Onda ha confirmat al Consell Escolar de la ciutat que el pròxim 18 de novembre arrancarà el projecte d’Infermera Escolar, tal com es va anunciar.

Així, a partir d’esta data tots els centres escolars de primària comptaran diàriament amb el servei d’infermera escolar per a aquells alumnes que el precisen, a més de treballar en la prevenció i promoció sanitària enfocada a la infància. Els professionals també impartiran en els centres de secundària programes educatius sobre educació sexual, conscienciació sobre l’assetjament escolar o pautes d’higiene i salut.

Així ho ha comptat la regidor d’Educació i Formació, Estela Badenes, qui ha participat en la reunió i ha expressat que “volem convertir Onda en un referent educatiu i en Ciutat Saludable, per això invertim perquè els estudiants d’Onda tinguen el millor servei i les millors instal·lacions per a desenvolupar la seua educació. La infermeria escolar ens proporciona aqueix salt de qualitat necessari per a aconseguir el millor nivell educatiu i garantir la millor atenció a tots els estudiants, perquè no volem que cap ondense es quede arrere”.

Cal recordar que, complint amb els objectius de govern obert i transparència institucional, el projecte d’assistència en matèria de salut local, on està emmarcat la pionera iniciativa d’Infermera Escolar, es pot consultar en la web institucional www.onda.es, dins de l’apartat de Ciutat Saludable.

Programa d’activitats

D’altra banda, s’han tractat altres punts en el Consell Escolar com la dació de compte del procés d’escolarització del curs 2019/2020; la resolució de la modificació del calendari escolar per al curs vigent; l’aprovació del programa d’activitats en col·laboració amb altres entitats com AECC o Policia Local amb els centres educatius, promogut per l’Ajuntament d’Onda; o l’aprovació de les sol·licituds d’utilització de les instal·lacions educatives en horari no lectiu.

Últimas noticias

Contenido relacionado