miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Onda arriba a l’equador de Fira fent valdre les seues tradicions més arrelades

Onda arriba a l’equador de la Fira sumant un gran èxit de participació en tots els seus actes, gràcies a la implicació de tots els veïns en les activitats programades i l’arribada de centenars de visitants. Així, este matí ha tingut lloc una espectacular exhibició eqüestre en la plaça del Pla a càrrec del Centre Hípic d’Onda i les diferents agrupacions de ball de la ciutat. Al seu torn, l’Associació de Motocultors ha desfilat pels carrers de la ciutat amb els tradicionals vehicles.

L’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat que “la Fira és la màxima expressió de la nostra identitat com a poble i la implicació de tots els veïns garanteix l’èxit. A les penyes i associacions cal agrair-los la seua gran implicació per fer d’estes les millors festes del món”.

Cartell taurí
Quant als actes taurins, la ciutat presenta un cartell d’excepció per a este dimecres de Fira en el qual s’ha gaudit de l’entrada i exhibició de vaquilles de la ramaderia de Germán Vidal. Més tard, a les 13 hores s’ha exhibit un bou brau de la ramaderia Fills de Celestino Cuadri Vinyes i patrocinat poe l’A.C.T. Celestino Cuadri d’Onda.

Més tard, a les 17 hores ha tingut lloc l’exhibició de tres bous braus de Domecq, Vega Teixeira i Jandilla, patrocinats per les penyes d’Onda. A continuació, vesprada de vaquilles de la ramaderia Germán Vidal.

Activitats infantils
Els més xicotets han gaudit d’un matí i vesprada de jocs amb el parc infantil Animatrix englobat en el XVIII Festival de Teatre i Animació Infantil. L’Associació de Cadafals i Caixons ha repartit berenar als xiquets des de les barreres dels carrers Concepción i la Safona.

A més, en la Fira tenen cabuda els esdeveniments musicals per a tots els públics com el V Festival de Rumbes, Sevillanes i Flamenc Pop, “Onda Rumbera” en el qual van participar grups com Jarana, De carrer, Efecte Karajillo, Des de Dins, D’Ànima, Els Makis i Sentío.

També hi ha hagut tard de teatre amb un espectacle de revista, Meravellós va ser tornar, una comèdia entranyable en la qual homenatja la gran Lina Morgan. I per als xiquets, un concert infantil, Píxels Offline englobat en el Festival de Teatre que esdevé en la setmana de Fira.

A la nit, a les 20 hores, bou embolat de la ramaderia de Fills de Celestino Cuadri i a les 23 hores, embolada dels bous patrocinats per diverses penyes i associacions culturals i taurines de la ciutat.

Últimas noticias

Contenido relacionado