miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Onda aprova 600.000 € d’inversions per a millorar la ciutat i la rebaixa de l’IBI

S'ha sol·licitat a la Generalitat Valenciana al fet que pague el deute que té amb l'Ajuntament i que ascendeix a 1.604.131,40 €.

En el Ple ordinari de l’Ajuntament d’Onda, celebrat este matí, i al qual no han assistit dos representants del PSPV i l’únic representant de Compromís, s’ha aprovat, amb el vot favorable dels representants del Partit Popular, una modificació pressupostària en la qual s’inclouen 618.128,60 € per a noves inversions per a millorar la ciutat abans que finalitze l’any, entre les quals es troben diverses obres incloses en el Programa Onda Bonica, millores en els barris, el nou sòl del pavelló municipal, millores en el Teatre Mònaco.

També, a proposta de l’alcaldessa, Carmina Ballester, s’ha aprovat una rebaixa de l’Impost de Béns immobles de naturalesa urbana per a tots els onders. Amb la modificació de l’ordenança fiscal de l’Ajuntament ha reduït el tipus de gravamen al 0,68% per al 2020, la quota més baixa de la història del municipi, i contempla continuar baixant-la al 0,65% per al 2021 i al 0,61% per al 2022.

Impuls Utilització Energia Solar
A més, s’ha impulsat la utilització de l’energia solar en els habitatges d’Onda, amb la bonificació d’un 20% de la quota de l’Impost de Béns immobles per als veïns que instal·len sistemes d’aprofitament tèrmic o aprofitament elèctric de l’energia solar en els edificis d’ús residencial.

Pagament Generalitat Valenciana
Per unanimitat s’ha instat a la Generalitat Valenciana que pague immediatament el total del deute que té amb l’Ajuntament d’Onda hui dia, que ascendeix a 1.604.131,40 €, i que corresponen a serveis ja prestats i justificats per l’Ajuntament.

Altres
Altres temes aprovats han sigut l’Ordenança reguladora de l’administració electrònica, l’Ordenança reguladora del servei de taxi, una modificació de l’Ordenança de trànsit, circulació i seguretat viària, l’aprovació el Reglament del Cos de la Policia Local d’Onda i la Felicitació Pública a dos agents de la Policia Local.

Últimas noticias

Contenido relacionado