miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Onda amplia les beques de formació a persones amb discapacitat

L’Ajuntament d’Onda ofereix beques de formació en pràctiques per a persones amb discapacitat i dones víctimes de violència de gènere. L’actual equip de govern ha ampliat en número i duració les beques oferides per a aquests col·lectius en risc d’exclusió social.

La tinent d’alcalde i regidor de Recursos Humans, Igualtat i Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, ha comentat que “el nostre objectiu és donar l’oportunitat de formar-se a aquestes persones en risc d’exclusió i facilitar-los l’accés al món laboral”.

Per a sol·licitar les subvencions cal complir una sèrie de requisits i documents que s’hauran de presentar de forma presencial en el Servei d’atenció i tramitació (planta baixa) de l’Ajuntament d’Onda. El termini per a la inscripció finalitzarà el divendres 20 de setembre.

Requisits per a persones amb discapacitat

Aquestes persones hauran de tindre entre 18 i 64 anys, ser veïns d’Onda, tindre un grau de discapacitat d’almenys 33 per cent i trobar-se en situació de desocupació. En total són 10 beques de formació en pràctiques per a persones amb discapacitat, dotades d’una remuneració de 500 euros al mes.

Requisits per a dones víctimes de violència de gènere

Aquestes persones hauran de ser majors d’edat fins als 64 anys, ser veïns d’Onda, reunir la condició de dona supervivent a la violència de gènere acreditada bé a través d’una sentència condemnatòria, una resolució judicial amb mesures per a la protecció de la víctima o una ordre de protecció a favor de la víctima. En aquesta categoria s’han convocat 4 beques de formació durant tres mesos, dotades d’una remuneració de 500 euros al mes.

Últimas noticias

Contenido relacionado