martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Oberta la temporada a la platja canina de Castelló

El regidor de Benestar Animal, Ignasi Garcia, ha visitat este matí la platja canina de la platja del pinar de Castelló, a la qual podran accedir les mascotes fins a les acaballes de febrer de 2020. L’espai té 3.500 metres quadrats i disposa de dutxes, un dispensador de bosses, papereres i fonts adaptades per als animals.

Cal destacar que uns postes de fusta delimiten l’espai reservat per a l’accés dels cans, un espai al qual pot entrar qualsevol usuari de la platja. Els cartells informatius instal·lats en este tram de la costa detallen les condicions i recomanacions d’ús, entre les quals destaquen que l’horari serà de 7.00 a 23.00 hores.

Garcia ha recordat la necessitat de respectar estes normes per tal de “gaudir de la platja amb les mascotes amb tranquil·litat i amb civisme”, per al que és necessari els animals considerats com a potencialment perillosos porten les mesures de seguretat que estableix la normativa. Així mateix, és obligatori que recollir adequadament els excrements o qualsevol altra deixalla generada durant l’estada a la platja.

I Jornada Felina de Castelló

Ignasi Garcia obrirà demà dissabte la que serà la I Jornada Felina de Castelló, un esdeveniment pioner a les comarques del nord i que ha estat organitzat per la protectora Huellas Callejeras. Hi participarà també l’anterior responsable municipal de l’àrea, Mary Carmen Ribera, i l’agent de la Policia Local de Castelló, Pedro Moratalla.

Últimas noticias

Contenido relacionado