domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Nules venera a la Mare de Déu de la Soledat

Els actes religiosos protagonistes de l’última jornada de festes.

Dia de Festa Major a Nules amb la celebració de la festivitat de la Mare de Déu de la Soledat en la que els nulers i les nuleres han participat en diferents actes en els que han venerat a la seua patrona.

Com marca la tradició pel matí ha tingut lloc el trasllat de la Mare de Déu de la Soledat des de la seua capella fins a l’església arxiprestal on els veïns i les veïnes han mostrat la gran devoció que tenen a la Soledat amb càntics protagonitzats per la Coral Sant Bartomeu. Així, s’ha celebrat la tradicional missa amb l’assistència de les autoritats locals, la reina de la vila, Jèssica Gozalbo, i les dames de la seua cort d’honor.

A més, per la vesprada, les comissions de festes dels barris, associacions locals, penyes i veïns han acudit al Convent per a participar en l’ofrena de flors a la Mare de Déu de la Soledat que ha transcorregut per l’itinerari habitual acompanyats per la Colla de Dolçainers i Tabaleters de Nules i la Banda Artística Nulense. En finalitzar, la comitiva presidida per les autoritats, reina de la vila i dames de la cort d’honor han participat en la processó i en el posterior trasllat de la Mare de Déu de la Soledat a la seua capella.

Una disparada de focs d’artifici ha donat per finalitzades les festes patronals de la Mare de Déu de la Soledat.

Últimas noticias

Contenido relacionado