domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Nules renova el Consell Social de Mascarell

Es va constituir el passat any 2018 per a fomentar la participació ciutadana.

Aquesta setmana s’ha portat a terme la renovació dels membres del Consell Social de Mascarell. Aquest consell es va constituir per primera vegada el passat any 2018 amb l’intenció de canalitzar la participació dels veïns i de les veïnes de Mascarell en la gestió i governabilitat de la població.

“Mascarell és un nucli poblacional singular de manera que des de l’ajuntament de Nules es treballa per a fomentar i preservar el seu patrimoni amb iniciatives i actuacions promogudes i consensuades pels seus veïns”, explica el regidor de Mascarell, Guillermo Latorre.

La renovació està motivada per l’inici de la nova legislatura donat que alguns dels seus membres són càrrecs electes. Així el nou Consell Social de Mascarell està constituït pel president, l’alcalde de Nules, David García; el vicepresident, Guillermo Latorre, regidor delegat de Mascarell; i es troben com a vocals, Rosa Ventura, regidora delegada de Participació Ciutadana; Felipe Sánchez, alcalde de Mascarell; Manuel Blasco, retor de Mascarell; Adrián Navarro, president de la comissió de festes de Mascarell; i Pepe Torrente, Jesús Navarro i Teresa Peirats, veïns residents de Mascarell.

“Aquest òrgan compta amb representants de tots els sectors del municipi, de manera que garantim la participació ciutadana en cadascuna dels assumptes relacionats amb Mascarell”, matisa la regidora de Participació Ciutadana, Rosa Ventura.

Últimas noticias

Contenido relacionado