martes, 25 junio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Nules promocionarà els hàbits saludables durant el cap de setmana

Un any més l’Ajuntament de Nules, mitjançant la regidoria de Sanitat, organitza unes jornades dedicades a la salut. De fet, les VIII Jornades per la Salut que tindran lloc els dies del 27 al 29 de setembre estaran dedicades a promocionar hàbits saludables.

En concret, s’ha programat diferents xarrades al voltant de l’alimentació i exercici saludables, “una de les novetats d’esta edició és que comptem amb la col·laboració de diferents professionals de la sanitat del nostre poble que seran els que impartiran estes ponències. Ens hem reunit amb les persones de l’àrea sanitària que treballen a Nules per a treballar conjuntament no sols en esta programació si no en altres iniciatives que anirem posant en marxa”, comenta la regidora de Sanitat, Susana Tusón.

De manera que les xarrades que s’han previst per a dissabte 28 de setembre a la plaça Major tractaran sobre “Alimentació saludable i dieta equilibrada” que impartirà la nutricionista Tatiana Cerón; “I què desdejune hui? Idees saludables per a tots els dies” que protagonitzarà Marina López, farmacèutica i dietista-nutricionista; o “Exercici saludable” a càrrec dels fisioterapeutes Miguel Casino i Jordi Montoliu.

A més també en esta jornada hi haurà una degustació de desdejuni saludable; una marató de donació de sang que tindrà lloc a la Biblioteca Municipal José Vicente Felip Monlleó; i proves de tonometries per a mesurar la tensió ocular, control de glucèmia i presa de tensió arterial que farà personal de la fundació de l’Hospital Provincial de Castelló.

També hi haurà un cinefòrum amb la projecció de la pel·lícula ’28 Días‘ al que seguirà un debat moderat per Núria Carreguí, psicòloga de l’UPCCA de Nules.

La música i l’esport també formen part d’estes jornades amb el concert de la Coral Veus de Cor CEAM Nules i la tradicional marxa de Nules a Mascarell que organitza l’AECC de Nules.

A més a l’IES Gilabert de Centelles es pot visitar fins al 18 d’octubre l’exposició itinerant “De què van les drogues? De què van els joves?”.

Últimas noticias

Contenido relacionado