martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Nules prepara un dispositiu especial davant les previsions meteorològiques

L’Ajuntament de Nules ha preparat un dispositiu especial davant l’anunci fet pel Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat Valenciana a l’establir la situació de preemergència nivell taronja en tota la Comunitat Valenciana per risc important per fortes pluges per a demà dimecres 11 de setembre.

Així doncs, entre les mesures preventives que s’han posat en marxa davant aquesta situació excepcional s’ha remés una carta informativa als centres educatius de la localitat amb consells davant el probable episodi de gota freda en Nules; s’ha reforçat la plantilla d’agents de la Policia Local; també s’ha retirat el mobiliari urbà de la zona marítima, s’han obert les comportes de la Gola i s’han revisat els motors; a més de netejar les principals séquies i embornals. S’han repartit tanques en aquells punts del terme municipal que presenten perill d’inundació com ara els passos subterranis o alguns camins rurals.

“Aquestes mesures preventives són conseqüència de les previsions meteorològiques per a la nit de dimarts i al llarg del dimecres i han sigut traslladades als departaments pertinents i com no a la ciutadania. De manera que durant aquests dies hi ha previst un servei extraordinari de la Policia Local i de la brigada municipal”, comenta l’alcalde de Nules, David García.

Per altra banda, s’ha celebrat una reunió dels membres del govern municipal per a coordinar dispositius en cas de donar-se alguna emergència, “Nules és una de les poquetes poblacions de la província que té un Pla d’Actuació Municipal davant el risc d’inundacions i el que hem fet ha sigut coordinar algunes actuacions previstes en aquest pla per si es donara algun episodi greu d’inundació”, apunta David García.

Últimas noticias

Contenido relacionado