viernes, 24 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Nules posa en marxa un sistema de gestió d’espera

S’ha instal·lat primer a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i s’implementarà més endavant en la resta de departaments municipals.

L’Ajuntament de Nules aposta per la modernització de la institució local implantant una Atenció Ciutadana 360° mitjançant l’atenció immediata i cita prèvia en qualsevol modalitat tan presencial, telefònica o per videoconferència.

De fet, s’ha instal·lat un sistema per a poder gestionar les esperes dels usuaris a l’Oficina d’Atenció Ciutadana que presenta a més com a novetat la valoració per part dels mateixos usuaris de l’atenció que han rebut, “Nules serà pioner en este aspecte, ja que este sistema instal·lat no sols ens permetrà gestionar les esperes sinó que una vegada prestat el servei el ciutadà podrà valorar l’atenció rebuda, de manera que es podran conéixer les mancances per a poder millorar l’atenció ciutadana”, explica la regidora d’Atenció Ciutadana, M. José Esteban.

Este sistema s’ha instal·lat a l’edifici nou de l’Ajuntament i estarà en fase de prova fins al mes d’octubre, per a incorporar més funcionalitats i es preveu dotar també este sistema altres departaments municipals ubicats a altres edificis com ara l’antic ajuntament, la Piscina Municipal, l’antiga Cambra Agrària, Casal Jove o Serveis Socials.

En definitiva, amb la instal·lació d’este sistema es pretén agilitzar el temps d’espera dels usuaris; tindre informació real de les persones que atén cadascun dels funcionaris per a conéixer la càrrega de treball del personal de l’Ajuntament; i tindre una valoració del ciutadà, “gràcies a esta informació que s’obtindrà podrem millorar l’atenció ciutadana en els diferents departaments municipals i també el personal a càrrec d’estos serveis”, matisa Esteban.

Últimas noticias

Contenido relacionado