miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Nules insta al Govern a realitzar en el seu terme municipal una eixida en l’AP7

Amb aquesta iniciativa es vol millorar les connexions amb altres comunitats.

La Junta de Govern Local ha aprovat la sol·licitud al Govern d’Espanya perquè habilite una eixida a Nules en l’AP7 després de la seua liberalització prevista a partir de l’1 de gener de l’any 2020 i una vegada finalitze l’actual concessió a l’empresa Abertis.

Així doncs, l’Ajuntament de Nules amb aquesta iniciativa pretén millorar més si cal les connexions amb altres províncies i comunitats autònomes, “Nules és un municipi d’importància a la comarca de la Plana Baixa, i té unes excel·lents connexions amb València i Castelló amb l’A7, CV10, N340 o l’estació de tren, a més de la presència d’important indústria i empreses exportadores. Per això, considerem d’interés l’obertura d’un vial amb l’AP7 per a millorar aquestes connexions”, explica l’alcalde de Nules, David García.

Per tant, es traslladarà aquest acord tant al Ministeri de Foment com a la Direcció General d’Obres Públiques de la Generalitat Valenciana, a la Subdelegació del Govern d’Espanya a la província de Castelló i a la Unitat de Carreteres a Castelló del Ministeri de Foment.

Últimas noticias

Contenido relacionado