martes, 23 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Nules crea el fòrum ciutadà

Es realitzaran tallers informatius i participatius on es podran fer propostes a l'Ajuntament.

Nules ha creat un nou espai perquè la ciutadania puga debatre i proposar activitats i millores a l’Ajuntament de Nules. De manera que aquesta setmana es posarà en marxa el Fòrum Ciutadà de Nules  “amb el qual es pretén donar veu a les persones que viuen a Nules perquè les seues propostes de millora de la localitat arriben a l’Ajuntament i puguen ser estudiades, es tracta d’un canal de comunicació entre el ciutadà i l’Administració local. És una nova forma de treballar en la qual la idea és escoltar els veïns que vulguen aportar propostes”, comenta la regidora de Participació Ciutadana, Rosa Ventura.

De fet, el dimecres 16 d’octubre es començarà a treballar en aquest fòrum amb la instal·lació d’una taula informativa al mercat municipal i l’inici dels tallers participatius en el departament de Serveis Socials, “on podran assistir totes les persones interessades. Així doncs, les propostes consensuades que isquen d’aquest fòrum es traslladaran al Consell d’Inclusió i Drets Socials de Nules, format per grups polítics, personal tècnic i representants d’associacions locals, òrgan que alçarà les propostes al Ple municipal”, explica M. Carmen Ripollés, tècnica del departament de Serveis Socials i Polítiques Inclusives.

Esta iniciativa és una de les accions emmarcada en el Pla d’Inclusió Municipal. Les persones interessades a formar part del Fòrum Ciutadà de Nules poden assistir als diferents tallers o contactar amb el departament de Serveis Socials de l’Ajuntament de Nules.

 

Últimas noticias

Contenido relacionado