martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Nules demana a la Diputació actuacions de millora de la carretera de les platges

La Junta de Govern Local ha aprovat aquesta setmana sol·licitar a la Diputació Provincial de Castelló actuacions de millora del vial CV 2220, es tracta de la carretera que connecta el nucli urbà de Nules amb les seues platges on hi ha alguns trams en mal estat. A més també es vol un manteniment de la senyalització per a millorar la seguretat dels conductors.

“La carretera de la mar és molt transitada per aquest motiu, demanem a la diputació provincial com més aviat millor, actuacions per a millorar la seguretat vial donat que segons l’informe fet per la Policia Local de Nules hi ha deficiències importants tant en el vial com en la senyalització”, explica l’alcalde de Nules, David García.

La titularitat de la CV2220 correspon a la Diputació Provincial de Castelló i compta amb una distància total d’aproximadament cinc quilòmetres, és una via interurbana que uneix la població de Nules amb el nucli urbà de les platges. Així doncs, després de la corresponent comprovació de la senyalització actual tan horitzontal com la vertical s’ha pogut detectar que algunes senyals i trams de la via requereixen actuacions que milloren la seguretat dels conductors.

Últimas noticias

Contenido relacionado