miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Morella recupera el servei de taxi

El nou vehicle compta amb sis places més el conductor i està adaptat a persones amb mobilitat reduïda amb cadira de rodes.

L’ajuntament de Morella ha presentat el nou servei de taxi aquest matí. Així, la ciutat recupera aquest servei amb un nou vehicle que compta amb sis places més el conductor i està adaptat a persones amb mobilitat reduïda amb cadira de rodes. D’aquesta manera, les persones que ho necessiten, poden contactar amb aquest servei a través del telèfon 661 42 83 65.

L’alcalde de Morella, Rhamsés Ripollés, ha destacat que “és un servei de transport molt important, ja que tenim un dèficit de transport públic, de manera que el taxi garanteix un mínim de servei en aquest aspecte”. L’edil ha explicat que “el canvi en la normativa no permetia continuar amb el model anterior de gestió i per això es va licitar este servei que ara és de caràcter privat”. Rhamsés ha remarcat que “el nou taxi és un vehicle adaptat a persones en cadira de rodes o amb mobilitat reduïda i, a més compta amb més places, de manera que les persones poden abaratir els desplaçaments fins a centres hospitalaris o altres serveis”. Finalment, ha comentat que “es mantenen les tarifes que hi havia anteriorment amb les bonificacions tant del carnet de família nombrosa com amb el carnet d’or”.

Cal explicar que les tarifes del nou servei de taxi de competència municipal són 1,20 euros per quilòmetre, així com 15 euros per hora d’espera. A més hi ha una tarifa per a serveis nocturns i festius d’1,40 euros per quilòmetre i 17 euros per hora d’espera. Així, hi ha un servei especial de 14 euros per persona per anar a l’Hospital de Vinaròs així com a Xiva per 6 euros. A més, hi ha descomptes d’un 15% a persones jubilades i estudiants, així com un 20% de descompte amb el Carnet d’Or i el Carnet +3 de família nombrosa.

Últimas noticias

Contenido relacionado