martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Montesinos donarà una acció a cadascun dels 13.400 abonats del CD Castellón

El CD Castellón continua fent passos en el seu ferm compromís de ser un Club únic.

El CD Castellón continua fent passos en el seu ferm compromís de ser un Club únic. Per primera vegada en la història del CD Castellón, un president, Vicente Montesinos, donarà 13.400 accions seues als 13.400 abonats que en data de hui té el club. És a dir, una acció per abonat.

Des de la seua arribada a l’entitat, Montesinos sempre ha mostrat el seu propòsit de satisfer la reivindicació històrica de democratitzar la Societat. Per a això i “com primer pas” afirma Montesinos, “diumenge que ve, en el partit contra el Vila-real B, es repartirà una acció a cadascun dels 13.400 abonats que assistisquen a Castalia”.

A diferència d’altres models de gestió en el món del futbol, des que Capital Albinegro assumira la majoria accionarial, l’entitat sempre ha defensat la idea de fer un club “diferent i participatiu”.

Amb el objectiu i en el marc d’una estratègia de màrqueting denominada “Or, Or, Orellut”, diumenge que ve 27 d’octubre el Club repartirà uns lingots d’or que representen l’Ànima Albinegra. Es distribuirà un per cada abonat/a, en total 13.400, i cadascun d’aqueixos lingots podrà ser canviat per una acció del CD Castellón SAD. Cada abonat/a tindrà dret a una acció i les úniques condicions per a beneficiar-se del regal és ser abonat/a del Club i assistir a Castalia al partit contra el Vila-real B.

A més, Vicente Montesinos ha anunciat que “esta mesura és la primera encara que no serà l’última”, de fet “el pròxim 5 de novembre presentarem un projecte accionarial l’aspiració del qual és gaudir d’un club únic”, “amb la pretensió que els ‘orelluts’ es vagen incorporant a un accionariat cada vegada més albinegro, vinculat a la ciutat i a la província de Castelló”.

Últimas noticias

Contenido relacionado