martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Mojinos, tribut a Manolo Garcia i la supermagic per a les festes d’Almassora

L’artista cubà Elsa Baeza amenitzarà el Dia dels Majors

La regidora de Festes d’Almassora, Isladis Falcó, ha revelat hui el cartell musical de la setmana gran d’octubre, que comptarà amb les actuacions de Mojinos Escozíos, un tribut a Manolo García, el concert d’Elsa Baeza per al Dia dels Majors i l’orquestra Supermagic, entre altres.

L’edil ha recordat que tots concerts, com la resta de la programació de les festes patronals, seran gratuïts per a complir el compromís de l’equip de govern.

Entre les actuacions que el departament de Festes espera més concorregudes figuren el concert de Mojinos Escozíos en la mitjanit del dissabte 12 al diumenge en la plaça Pere Cornell i l’actuació de l’orquestra Supermagic a partir de les 1.30 hores en la carpa del Recinte Fester. “Els Mojinos tocaran a Almassora els temes del nou disc, que eixirà a la venda aquesta tardor, després d’un temps sense actuar a la nostra província”, ha avançat Falcó.

Una vegada més, les actuacions es repartiran entre la carpa i la plaça Pere Cornell. D’aquesta forma, el Recinte Fester obrirà les seues portes en la nit del divendres 4 amb l’actuació de dj Kensi Núñez. Un dia després, el dissabte 5 arribarà el tribut a Manolo García en la plaça d’Espanya (20 hores), mentre que la carpa del camí Benafelí acollirà l’actuació de l’orquestra La Bèstia, seguida del dj C. Bovea.

La Junta Local de Festes comptarà també amb l’artista Elsa Baeza en la vesprada del dimarts 8 per al Dia dels Majors. La localitat espera a prop d’un miler de persones per a compartir berenar i actuació musical, en la qual no faltaran els clàssics de la cantant cubana. Carlos Luna serà l’artista convidat. Les persones interessades a assistir a l’esdeveniment podran inscriure’s fins al divendres 4 d’octubre a les 13 hores en la planta baixa del consistori.

En aquesta mateixa jornada, a mitjanit, tindrà lloc l’Almassora Remember Festival en el Recinte Fester, mentre que el dijous 10 serà el torn dels dj locals Guillem i Iserte a partir de les 1.30 hores. La carpa també acollirà en la nit del divendres el III Caragol Sound amb els dj Jaay Bort, Vmb, Westerz i Xiim. A continuació hi haurà macro disc-mòbil.

La regidora de Festes ha indicat que el seu departament està tancant el programa de festes, per la qual cosa en breu revelarà la resta d’actes previstos entre el divendres 4 d’octubre i el diumenge 13. “Apostarem per incorporar algunes novetats per a dinamitzar la programació al costat de la part més tradicional”, segons Falcó

Últimas noticias

Contenido relacionado