miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Míriam Pañella i Carles Mulet són triats coportaveus d’Iniciativa a les comarques de Castelló

L’assemblea d’Iniciativa a les comarques de Castelló va triar a Míriam Pañella i a Carles Mulet com a portaveus del partit.

L’assemblea d’Iniciativa a les comarques de Castelló, va triar ahir amb un 70% dels vots emesos, que la regidora i portaveu de Compromís a Torreblanca, Míriam Pañella, i el senador de Compromís, Carles Mulet, foren els portaveus del partit a les comarques de Castelló, atorgant la confiança a Juanma Segarra com responsable d’organització.

Amb aquesta renovació de càrrecs, també es va proposar una nova llista de membres de l’executiva del partit a les comarques del nord, on es mantenen els anteriors membres amb interès en continuar amb aquelles persones presentades ahir en temps i forma.

Pañella ha estat al front d’una de les candidatures que més han crescut en suport electoral a les passades eleccions municipals. Llicenciada en Publicitat i Relacions Públiques i també en Història de l’Art, acumula una llarga experiència laboral en diversos sectors, ha aconseguit revitalitzar i impulsar l’agrupació local de Torreblanca que és una de les més actives de Compromís i Iniciativa. Mulet per la seua banda, llicenciat en Filosofia i Humanitats, ha estat regidor de Cabanes durant quatre legislatures i és actualment senador de Compromís.

Amb aquesta renovació de les portavocies, es va defensar ahir la necessitat d’impulsar Iniciativa per més ample el suport ciutadà a Compromís, “ fer més gran Iniciativa és fer més gran Compromís, per això pensem que és bo donar-li visibilitat i utilitat al partit, que la gent entenga que Compromís és un gran grup plural, on millor es poden promoure polítiques progressistes, verdes i valencianistes que ajuden a millorar el dia a dia de la gent”

Últimas noticias

Contenido relacionado