martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Miguel Ginés, nou portaveu de Compromís per Castelló

L’assemblea renova per unanimitat l’executiva local de Compromís per Castelló i situa Ginés al capdavant, amb l’objectiu d’enfortir l’organització pel nou curs polític. Miguel Ginés agafa el testimoni d’Ignasi Garcia, que ha dirigit l’organització durant els passats quatre anys i que ara centrarà la seua activitat en la gestió municipal i provincial. D’esta manera, Garcia continuarà com a portaveu del grup municipal a l’Ajuntament i a la Diputació.

El predecessor de Ginés ha agraït a l’assemblea el treball realitzat estos anys, uns anys on Compromís “ha crescut en militància i en capacitat de treball”. A més, Garcia també ha destacat la tasca realitzada en un any intens, amb dues campanyes electorals i amb la nova prevista per al mes de novembre. “Hem conformat un nou pacte de progrés a la ciutat de Castelló i participem per primera vegada al govern de la Diputació, després de dues dècades de desfeta de la dreta. Compromís som la punta de llança de les esquerres al nostre territori”, ha assenyalat el fins ara portaveu. A més, ha agraït a Ginés el pas endavant per impulsar el partit “en un cicle polític on Compromís ha de liderar la transformació que necessita Castelló”.

Per la seua banda, l’escollit nou portaveu local, Miguel Ginés, ha agraït la confiança dipositada en la seua candidatura i ha explicat les línies organitzatives per al pròxims mesos. “Cal que enfortim l’organització, que potenciem les sectorials de treball i que treballem colze a colze amb els moviments socials i veïnals”. Així, Ginés ha avançat que el feminisme i la lluita contra l’emergència climàtica seran els principals eixos programàtics de la formació per al nou temps polític. “Cal que Compromís donem resposta a les demandes de la ciutadania i que liderem el treball per una societat més igualitària, més respectuosa amb el medi ambient i més equitativa”, ha remarcat.

Miguel Ginés és Doctor en Economia i professor titular d’Economia a la Universitat Jaume I de Castelló. Durant este últim any ha sigut Director General de l’Agència Valenciana d’Avaluació i Prospectiva (AVAP) de la Conselleria d’Educació. El nou portaveu és expert en béns públics, elecció social i teoria de la negociació cooperativa.

Renovació de l’Executiva Local

Compromís també ha renovat l’Executiva de la coalició per al nou cicle que ara comença. Així, Belén Bachero, actual diputada a les Corts, serà la nova secretària d’organització. Completen la resta de l’òrgan Enric SendraInés Escoí, Anna Àvila, Jesús Broch i Manel Esteve. Este serà l’equip que acompanyarà Miguel Ginés en els reptes del col·lectiu per a la nova legislatura.

Últimas noticias

Contenido relacionado