martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Més de 70 comerços hostalers de Nules participen en la campanya d’Ecovidrio

El passat any 2018 els nulers van reciclar un total de 167,537 quilograms de vidre.

Més de 70 establiments hostalers de Nules han participat en la campanya #MovimientoBanderasVerdes que promou Ecovidrio, l’entitat encarregada de la gestió del reciclatge dels residus d’envasos de vidre a l’estat espanyol, amb l’objectiu d’incentivar i motivar als hostalers a reciclar els envasos de vidre.

Així doncs, s’ha entregat als locals participants poals adaptats per a facilitar-los la tasca del reciclatge i representants d’Ecovidre els han visitat per a explicar-los l’importància de la seua col·laboració amb el reciclatge de vidre. Tots els bars i restaurants adherits a la campanya han optat a un dels premis sortejats que ha recaigut en Café La Tertúlia.

Davant açò, el regidor de medi ambient, César Estañol, comenta que “els mesos d’estiu són una època fonamental per a incrementar el reciclatge de vidre degut entre altres a l’increment del consum en el sector hostaler que comporta que en aquest període es recicle una tercera part del total anual, i en aquest sentit la col·laboració del sector hostaler és molt important”.

En relació a les dades de reciclatge de vidre en Nules segons les últimes dades relatives a l’any 2018 la ciutadania va reciclar un total de 167,537 quilograms de vidre, el que suposa que cada veí recicla una mitja de 12,7 quilograms.

En relació a la taxa de contenidors Nules se situa amb una mitja de 171 habitants per continedor, i en l’actualitat compta amb 77 iglús per a residus d’envasos de vidre instal·lats.

Últimas noticias

Contenido relacionado