domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Mascarell inicia les seues Festes Patronals

La programació de festes ha estat promoguda de manera conjunta entre la Comissió de Festes i l'Ajuntament de Nules, per al que fa uns dies es va mantindre una reunió entre les parts per a ultimar la preparació de tots i cadascun dels esdeveniments.

Mascarell ha donat inici a les seues festes patronals amb el chupinazo en les antigues escoles. La programació festiva finalitzarà diumenge que ve 1 de setembre, i hi haurà actes de tota mena (esmorzars Populars, concursos variats, actuacions musicals i culturals, discomóviles, la tradicional subhasta, sopars de pa i porta..).

Enguany la comissió de festes ha hagut de prescindir de diversos actes (actes taurins, processons…) en estar tots els carrers de la població en obres i ser incompatible la realització d’aquest tipus d’esdeveniments.

La programació de festes ha estat promoguda de manera conjunta entre la Comissió de Festes i l’Ajuntament de Nules, per al que fa uns dies es va mantindre una reunió entre les parts per a ultimar la preparació de tots i cadascun dels esdeveniments.

Últimas noticias

Contenido relacionado