miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Martí assisteix al lliurament del premi a Jesús Herrada, el guanyador de l’etapa de la Volta

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha assistit al lliurament del premi que distingeix al guanyador de l’etapa 6 de la Vuelta, Jesús Herrada, que després de la seua eixida aquest matí des de la localitat turolense de Mora de Rubielos, ha acabat a Ares del Maestrat.

Martí ha acompanyat a l’alcaldessa de la localitat, Ester Querol, que ha sigut l’encarregada d’entregar el premi al ciclista que ha passat en primera posició per la meta de Llaures. També han estat presentes les diputades provincials d’Esports, Turisme i Cultura, Tania Baños, Virginia Martí i Ruth Sanz. Les tres han pujat al podi en el moment del lliurament de la mascota oficial de la Vuelta, Tei-Tei, al líder de la classificació general, Dylan Teuns. L’encarregada d’efectuar aquest lliurament ha sigut la diputada provincial d’Esports, Tania Baños.

El president de la Diputació ha destacat el bon desenvolupament de la carrera per terres castellonenques, que ha permés donar a conéixer, a través de nombrosos mitjans de comunicació nacionals i internacionals, els recursos naturals i turístics de la província.

La presència de la Vuelta 2019 a les comarques de Castelló va començar el dimecres amb en el pas de la carrera per Sacañet, Bejís, Torás i Barracas, en l’Alt Palància, en l’etapa que va unir la localitat valenciana de l’Eliana amb l’observatori astrofísic de Javalambre, a Teruel.

Hui dijous la caravana s’ha endinsat en terres castellonenques per Vilafranca per a viure un final inèdit a Ares del Maestrat. Prèviament ha passat pels termes municipals de Morella, Catí, Vilar de Canes, la Torre d’en Besora, Culla i Benassal.

L’etapa de demà divendres 30 partirà d’Onda i discorrerà íntegrament per territori de la província de Castelló, amb una primera part de 80 quilòmetres plans per la zona litoral i un duríssim final en el Mas de la Costa. D’aquesta etapa seran protagonistes, a més d’Onda i Llucena, els municipis de Castelló, Benicàssim, Almassora, Borriana, Nules, la Vilavella, Vall d’Uixó, Alfondeguilla, Chóvar, Eslida, Ahín, Alcudia de Veo, Tales, Fanzara, Vallat, i Argelita. Per als afeccionats que vulguen conéixer els horaris estimats de pas de la carrera per al divendres poden accedir a la informació a través del següent enllaç: https://www.lavuelta.es/es/etapa-7

El pas de la Volta Ciclista a Espanya per la província generarà uns beneficis directes de més d’un milió d’euros, als quals caldrà sumar l’important increment de vendes del qual es beneficiarà el sector del comerç. E termes econòmics, la Volta és una de les inversions més rendibles del moment, ja que hi ha una previsió de 4.000 pernoctacions, una xifra espectacular que tindrà una gran impacte als hotels i en el sector de la restauració de la província.

Últimas noticias

Contenido relacionado