martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Marín-Buck (Ciudadanos Castelló) qualifica de “cacics” als responsables del Fadrell per voler convertir el Món de la Festa en el seu feu

El portaveu de Cs retrau que "en menys de quinze dies hàgem assistit a dues crisis"

El portaveu de Ciutadans (Cs) a Castelló, Alejandro Marín-Buck, ha qualificat de “cacics” als responsables del Fadrell que “amb la seua actitud d’ordene i comandament volen convertir el Món de la Festa i els seus festers en el seu feu”.

El portaveu de Cs s’ha referit d’aquesta manera al comportament dels membres del Fadrell respecte al Món de la Festa que a Castelló implica molts col·lectius. Marín-Buck ha retret que “en menys de quinze dies hàgem assistit a dues crisis”. “La primera, la votació de les Reines i les Dames de Castelló on els grups municipals no vam poder participar per no estar constituït el Patronat de Festes, però sí que el van fer Pilar Escuder i Verónica Ruiz, com a Presidenta i Vicepresidenta d’aquest, respectivament. I la segona, prohibir a les reines de Castelló fer la seua ofrena a les representants de Sant Agustín”, ha explicat Marín-Buck.

Marín-Buck, portaveu de Cs i el que serà pel seu grup el representant en el Patronat Municipal de Festes ha criticat que “en aquesta segona crisi, la regidor, Pilar Escuder justifique la seua novatada en el càrrec, responsabilitzant a protocol de l’Ajuntament quan tots sabem que les responsabilitats últimes són polítiques”.

Finalment, el portaveu de Cs ha lamentat que “les improvisacions del Fadrell entelen les festes de Castelló des del minut zero quan hauria de traslladar-se l’esperit que emana la mateixa: concòrdia, hospitalitat i germanor dels nostres costums i tradicions”.

Últimas noticias

Contenido relacionado