miércoles, 22 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

María Jiménez destaca en els primers mesos el treball a peu de carrer en Orpesa

L'alcaldessa, personalment, ha mantingut reunions amb veïns per a conéixer de primera mà les seues preocupacions.

Després de dos mesos des de la presa de possessió, la principal línia de treball de l’alcaldessa, María Jiménez, ha estat la implicació i participació dels veïns d’Orpesa en la tasca diària a l’Ajuntament. És per això que l’alcaldessa, personalment, ha mantingut reunions amb veïns per a conéixer de primera mà les seues preocupacions.

María Jiménez obre el seu despatx cada dimecres i dijous amb tots els veïns que ho sol·liciten. Al llarg de les set setmanes que porta en marxa esta iniciativa, ja són més d’un centenar de veïns els que han pogut comentar les seues inquietuds. «Els veïns vénen, comenten els seus problemes i, si tenen solució, es tracten de forma immediata. Després de molts anys se senten escoltats i les seues reclamacions no cauen en sac trencat» assegura la primera edil.

“El nostre compromís era ser més pròxims i transparents amb els nostres veïns, per la qual cosa una de les primeres mesures va ser la millora de l’aplicació municipal ‘Orpesa informa’ en la que es va afegir la possibilitat que qualsevol veí puga notificar-nos alguna incidència, formular preguntes o realitzar propostes de forma directa”, manifesta Jiménez. Després de l’actualització de l’aplicació, han estat més de 800 nous usuaris els que la hi han descarregat i s’han rebut més de 600 notificacions.

Els usuaris que poden notificar incidències en material de conservació, manteniment i reparació de vies o espais públics, després disposen del seguiment de la incidència i reben una notificació en la mateixa aplicació. Gràcies als avisos dels veïns s’han canviat fanals que no funcionaven, així com papereres trencades i s’han revisat diverses avaries de sistemes elèctrics, amb el que el temps de reacció s’ha reduït.

Amb tot, María Jiménez assegura que “continuarem treballant de la mà dels veïns que ens han dipositat la seua confiança. Continuarem escoltant les seues inquietuds i propostes que són la guia de la nostra gestió diària”.

Últimas noticias

Contenido relacionado