martes, 23 julio 2024

Noticias de Castellón y provincia

Marco destaca l’impacte positiu per a la marca ‘Castelló’ de l’Espanya-Montegro Sub-21

L'alcaldessa celebra el compromís de la RFEF per a portar a Castelló "al més prompte possible" a la selección absoluta femenina.

L’alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha presidit aquest dimecres la presentació del partit de futbol Espanya-Montenegro Sub-21, que es disputarà dimarts que ve 10 de setembre a les 19.45 hores en l’estadi municipal Castalia.

Un esdeveniment del qual ha volgut recalcar el seu positiu impacte per a la marca ‘Castelló’, ja que s’espera que la seua retransmissió supere el mig milió d’espectadors, així com l’impacte econòmic que implica l’arribada a la ciutat de totes dues seleccions.

“És un orgull anunciar aquest partit de la selecció Sub-21, que arriba així a Castelló per quarta vegada en la història de la ciutat”, ha indicat l’alcaldessa. Es tracta a més del primer partit que aquest equip disputarà a Espanya després de proclamar-se campiona d’Europa el juny passat. Marco ha recalcat l’esforç realitzat per totes les parts implicades perquè aquesta trobada siga una realitat.

Així, ha destacat la inversió d’un milió d’euros que l’Ajuntament de Castelló està realitzant en l’estadi municipal Castalia. Durant aquest estiu ja s’ha produït una important actuació urbanística que ha suposat una inversió de mig milió d’euros. Marco ha apuntat que s’invertirà un altre mig milió per a la substitució de les torres d’il·luminació. A això se sumen altres actuacions de millora que s’estan realitzant en l’actualitat.

Es tracta d’una important reforma de l’estadi municipal que ha sigut determinant perquè l’RFEF decidira triar Castelló com a seu del seu primer partit a Espanya de l’actual campiona d’Europa Sub-21.

L’esdeveniment esportiu, que serà retransmés per televisió, tindrà a més un important impacte per a la marca turística ‘Castelló’, ja que els partits oficials d’aquesta selecció compten amb una audiència de més de mig milió d’espectadors.

D’altra banda, l’alcaldessa de Castelló ha celebrat el compromís que aquest dimecres li ha traslladat l’RFEF per a portar a Castelló “al més prompte possible” a la selecció femenina absoluta.

Marco ha realitzat aquestes manifestacions en la presentació oficial del partit en un acte que ha comptat també amb l’assistència i participació d’Omar Braina, regidor d’Esports; Rafa Simó, regidor d’Obres i Projectes Urbans; Salvador Gomar, president de la Federació de Futbol de la Comunitat Valenciana; Juan Rubiales, director de Gabinet del president de la Real Federació Espanyola de Futbol (RFEF); i Vicente Montesinos, president del CD Castelló.

En aquest acte, Juan Rubiales ha recalcat la “enorme satisfacció” per jugar a Castelló i ha volgut comprometre’s públicament a portar a la selecció absoluta femenina. “Sé que l’alcaldessa és una apassionada de portar els millors esdeveniments culturals i esportius per a Castelló i que hi ha un que li interessa especialment, així que vull dir que l’RFEF es compromet a portar-la (a l’absoluta femenina) al més prompte possible a aquesta ciutat que tant s’ho mereix i que fa tant pel futbol”.

Per part seua, Vicente Montesinos també ha volgut agrair el “esforç titànic” realitzat per l’Ajuntament per a donar resposta a les actuacions necessàries per a portar l’Espanya-Montenegro Sub-21.

Últimas noticias

Contenido relacionado