lunes, 22 abril 2024

Noticias de Castellón y provincia

Luz Casal en un concert solidari a la Fira d’Onda

Tres euros de cada entrada aniran destinats a la investigació contra el càncer.

La ciutat d’Onda anuncia a l’artista Llum Casal per al primer dissabte de Fira en un concert solidari i gratuït per als ondenses. Tres euros de cada entrada aniran destinats a la investigació contra el càncer, en concret a l’Associació Espanyola contra el Càncer (Aecc) i a l’Associació Castelló Contra el Càncer Onda (Accc).

Coincidint amb el Dia Mundial de la Investigació del càncer, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester al costat de María Prada de Conflent, regidor de Cultura i Festes  acompanyades de les dues associacions contra el càncer de la ciutat han anunciat el concert solidari de la cantant Llum Casal per al primer dissabte de Fira d’ Onda, el 19 d’octubre a les 23.00 hores en el Recinte de festes.

“Llum Casal representa els valors de lluita, esforç i solidaritat que representa el caràcter dels ondenses. És una artista espanyola que plena auditoris allí on va. És una dona valenta i lluitadora que reivindica, amb el seu treball i la seua veu, la igualtat real entre homes i dones”, destaca la primera edil.

María Prada de Conflent, regidor de Cultura i Festes explica que “el nostre objectiu és oferir actuacions accessibles per a tots els públics perquè ningú es quede sense gaudir de la Fira d’ Onda 2019”.

Per part seua, les dues associacions contra el càncer d’Onda han agraït a l’ajuntament el seu compromís i suport a la causa.

Entrades amb donatiu

L’entrada per als empadronats a Onda serà de zero euros més tres euros de donatiu: mentre que la del públic en general serà de 15 euros més tres de donatiu. Tal com comenta Ballester: “en el nostre programa vam prometre actuacions musicals de primer nivell gratuïtes i aquesta Fira d’ Onda es farà realitat”.

Actuacions musicals en la Fira d’ Onda

-Dissabte 19 d’octubre a les 23.00 h, concert de Llum Casal en el Recinte de festes.

– Diumenge 20 d’octubre a les 23.00 h, Samvo amb Sandra Palop i Rafa Blas en el Recinte de Festes.

– Dilluns 21 d’octubre Paelles i després a les 16:oo h, “Orquestra Tucà” en el Recinte de Festes.

A la nit, a les 23.00 h, Onda Big band amb la Guàrdia en el Recinte de Festes.

– Dimarts 22 d’octubre sopar de la Fira i a les 23.00 h, “Orquestra La Senda”.

– Dijous 24 d’octubre a les 23:oo h Disfresses i a continuació el grup Vertigen i djs en el Recinte de Festes.

– Dissabte 26 d’octubre a les 22.30 h, concerte Marea en el Pavelló Víctor Cabedo acompanyat d’un artista convidat, “La Golfa”.

Espectacles culturals

Dimarts 22 d’octubre a les 17.00 i 19.30 h, Musical infantil “Aladdin”.

Dimecres 23 d’octubre a les 18.30 h concerte infantil, “Pixells offline” i a les 19.30 h “Meravellós va ser tornar”, un espectacle- homenatge a Lina Morgan.

Dijous 24 d’octubre a les 19.00 h teatre infantil “Formigues” en la Plaça Espanya. I a les 19.30 h en el Teatre Mònaco, “Sainets”.

Divendres 25 d’octubre a les 23.00 h en el Teatre Mònaco s’oferirà una comèdia,”Per davant i per darrere”.

Últimas noticias

Contenido relacionado