domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

L’UJI enceta dilluns les classes del curs 2019-2020

Durant aquest curs, un total aproximat d'11.500 alumnes cursaran algú dels 32 graus oficials que ofereix la universitat pública de Castelló, mentre que la matrícula de doctorat i màsters oficials estarà al voltant dels 800 i 1.500 alumnes, respectivament

La Universitat Jaume I enceta dilluns 9 de setembre les classes del curs acadèmic 2019-2020, que es desenvoluparà fins al 8 de juliol del pròxim any. Durant aquest curs, un total aproximat d’11.500 alumnes cursaran algú dels 32 graus oficials que ofereix la universitat pública de Castelló, mentre que la matrícula de doctorat i màsters oficials estarà al voltant dels 800 i 1.500 alumnes, respectivament. A hores d’ara no hi ha dades definitives de matrícula, ja que aquesta estarà oberta encara tot el mes de setembre.

Les classes del primer semestre es desenvoluparan des del dia 9 de setembre fins al 23 de gener, quan començaran les del segon semestre. Les vacances de Nadal es realitzaran del 21 de desembre al 6 de gener, mentre que el període d’exàmens del primer semestre tindrà lloc del 7 al 22 de gener. Les classes del segon semestre, que començarà el 23 de gener, s’estendran fins al 22 de maig, mentre que el període d’exàmens serà del 25 de maig al 9 de juny. Del 15 de juny al 8 de juliol hi haurà un període d’avaluació de la segona convocatòria ordinària per als estudis de grau.

Encara que les classes començaran amb normalitat des del dilluns dia 9, l’acte oficial d’inauguració del curs es realitzarà el dia 27 de setembre, que serà no lectiu. Enguany, el cartell d’inauguració ha estat realitzat per l’artista castellonenc Manuel Sáez, que ha fet una obra original per a la Universitat Jaume I. Sáez (Castelló, 1961) és un artista plàstic de formació autodidàctica, pertanyent a la generació que va emergir en els anys 1980. Ha desenvolupat una estètica personal caracteritzada per un dibuix depurat, amb el qual desenvolupa una constant investigació entorn del color, la figura, la naturalesa i el món objectual. Ha dut a terme diverses intervencions entre les quals destaca el gran mosaic ceràmic de 1.884 metres quadrats per a l’Àgora de la Universitat Jaume I de Castelló.

L’acte d’inauguració oficial del curs acadèmic es realitzarà al Paranimf de la Universitat Jaume I i durant el mateix es procedirà a fer pública la memòria del curs 2018-2019 i es pronunciarà la lliçó inaugural, que en aquesta ocasió dictarà la professora Marisa Salanova, catedràtica de Psicologia Social.

Últimas noticias

Contenido relacionado