domingo, 19 mayo 2024

Noticias de Castellón y provincia

Lucía Clemente, Presidenta Nacional de la ‘Asociación de Mujeres por la formación’

Este dilluns s'han reunit a Tarragona diverses associacions de dones de tot el país per a formar conjuntament una nova formació sense ànim de lucre que conjumine experiència i modernització.

Lucía Clemente, nascuda a Onda i resident a La Jana, ha sigut elegida per unanimitat Presidenta Nacional de la ‘Asociación de Mujeres por la formación’ amb l’objectiu “d’abanderar la igualtat des de la llibertat de triar el que volem fer i on volem estar. No es tracta d’una lluita de dones contra homes, ni de quotes, ni de canviar els rols, es tracta de poder triar. I només amb educació en valors d’igualtat, tolerància i respecte i amb formació per a aconseguir la independència econòmica, podrem aconseguir la igualtat real”.

I s’ha referit especialment a les dones que resideixen en els municipis d’interior “les dones rurals hem de tindre les mateixes oportunitats i facilitats que les dones residents en ciutats, i és en el medi rural on les estadístiques refereixen més desigualtat”.

Clemente, malgrat la seua curta edat, coneix de primera mà el món de l’associacionisme, en el qual ja és un referent, i la seua trajectòria està molt vinculada a la política, el medi rural i el sector primari.

Finalment, Clemente ha agraït a les presidentes i assistents d’altres organitzacions que s’integren en ‘Mujeres por la Formación’ que hagen confiat en ella per a este càrrec “és un repte que assumisc amb molta il·lusió i responsabilitat”, “Dones per la formació és una associació plural, moderna i innovadora, on les dones joves també ens sentim representades” ha conclòs.

Últimas noticias

Contenido relacionado